WELCOME TO MY BLOG

Wednesday, January 26, 2011

Buat duit melalui blog!



Penulis blog kreatif raih pulangan lumayan. Siap masuk paper lagi tu.tak percaya ker?hehe..

Pengendali atau penulis blog kini mampu meraih keuntungan sehingga RM1 juta setahun.
Beginilah fenomena penggunaan blog yang dulunya berfungsi sebagai pengantara politik, peribadi dan komuniti, kini beralih kepada perniagaan sehingga ada pengendali atau penulis mampu meraih keuntungan beratus-ratus ribu hingga berjuta ringgit setahun.

Tapi bagi aku seorang blogger low profile, takdelah untung sampai ribu2 lagi. Maybe kurang aktif kot. Tapi apa yang aku boleh kongsikan dengan korang, menulis blog ini memang menguntungkan dan mendatangkan hasil sekiranya kita bijak.

1 comments:

Ayu Zuraida said...

red mummy ni kwn kakak aku..diorg ada group dlm blog..so kakak aku antara group dorg la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...