WELCOME TO MY BLOG

Monday, October 11, 2010

MotoGP 2010





1st time dalam hidupku selama ini pergi Sepang Circuit tengok race moto GP..
hanya berbekalkan niat pada hari sabtu malam tanpa dirancang,aku bersama 2 org rakan pergi sepang beb..pehh seronoknya rasa tak terhingga.
sampai jugak aku kat litar Sepang..
semangat nak tengok Valentino Rossi yg merupakan seorang pelumba paling diminati oleh semua penduduk Malaysia.paling ramai peminatnya kt negara kita beb..
Rossi tidak menghampakan peminat nya kat sini..direct kali ni menang lagi di Sepang seperti musim2 sebelumnya setelah agak hambar di litar lain sebelum ini.
walaupun kejuaraan MotoGP milik rakan sepasukan Jorse Lorenzo,namun persembahan Rossi di litar ini sangat menghiburkan.bermula di petak keenam,kemudian tertinggal di petak 11 bukan sesuatu yg mudah utk mengejar petak hadapan.
namun demikian Rossi menunjukkan reputasinye sebagai lagenda dunia MotoGP dengan menamatkan perlumbaan di petak hadapan.
aku sungguh kagum dengan pelumba ini yg sangat hebat.
ikuti beberapa gambar kenanganku di sepang 2010.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...