WELCOME TO MY BLOG

Sunday, July 11, 2010

Milik siapakah WC2010

World Cup 2010 bakal berakhir dan banyak kejutan berlaku. Untuk tahun ini, tiada pasukan pilihan dan tiada pasukan underdog. Semuanya sama. Bola itu bulat. Macam-macam boleh jadi. Demam World Cup 2010 hampir sampai ke kemuncaknya.

Milik siapakah World Cup 2010 ini??sama-sama lah saksikan!


Sotong VS Burung

VS
team mana paling hebat di dunia??

siapa penjaring terbanyak??
Saksikan perlawanan Akhir Piala Dunia 2010 pagi nanti jam 2.30am !!!

Kenanganku..

Kenangan dulu2 menggamit aku untuk berkongsi dgn korang semua.
Kali ni aku ingin berkongsi dengan korg semua tentang citer kartun jepun masa tahun 90an yg selalu aku tengok masa kecik2 cili padi dulu.Korg mesti suka tgk TV kan???
Banyak citer2 best masa kecik dulu.Seingat aku lah kan,citer yg ada dulu antaranya;


Jetman


Cybercop


Ultraman


Gaban


Suria Baja Hitam


Maskman


Power Rangers


Flashman


Masa sekolah rendah dulu, aku sanggup ponteng mengaji semata-mata nak tgk citer suria baja hitam kegemaran aku nih ha.Memang best giler citer nih, aku takkan lupakan.

Korg jgn lupe semua ni sbb zaman sekarang budak2 tak sempat dah nak layan bende2 ni. Kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite je tetap sama.

Buat korang yang pernah ade minat menonton rancangan tv kat atas,mesti korang tersengeh2 bace mende nih kan.Tapi bila aku teringatkan tentang citer2 nih semua pasti bergenang jugak air mata aku tau.hehehe..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...