WELCOME TO MY BLOG

Friday, June 5, 2009

1st time coretan peribadiku

Jam menunjukkan tepat pukul 8.52 pagi, harini jumaat 05062009..aku datangg kerja awal,lepak2 sambil surf internet..arini opis takde bos,dia cuti..sekolah cuti 2 mggu,staf juga ramai yang ambil kesempatan bercuti..
aku rasa tersentuh pabila membaca blog seseorang dan perasaan itu menggamit diriku utk menulis coretan ini..aku bukan lah terror sangat nk tulis mende2 cam gini..

harini cuaca alhamdulillah cerah,angin pun sepoi2 bahasa masa aku turun nak datang opis td..

aku g kerja harini by motosikal kesayangankulah yamaha nouvo 125cc..

rasa teringat kat kampung halaman..harini dah masuk 3 bulan tepat aku tak balik kampung..
teringat kat mak aku n adik2 aku nun jauh di kampung..maklumlah duduk di perantauan nih kena lah banyak bersabar mencari rezeki katakan..

mujurlah semalam aku sempat jugak borak2 dgn mak aku untuk lepaskan rindu..

aku rasa sedey bila terkanangkan nasib diriku ini..tapi hidup mesti diteruskan..
oklah stop sampai kat cini jerlah coretan yang ntah apa2 aku tulis ni..ade masa aku tambah2 lah lg..

aku pun nak buat kerja nie..ada pc problem pulak dh.kenalah pergi settle dah jadi kerja aku camni..hurm..k lah thanks 4 u all yg sudi baca coretan tak seberapa indah ku ini..adios~!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...